A1 Communications

Екип

Мария Маркова е управляващ директор на „А1 Комюникейшънс“ ЕООД. Тя е с повече от 15 години опит в областта на комуникациите и проектния мениджмънт. Работата й като началник на Пресцентъра на Министерство на икономиката /2001-2003 г./ и като пресаташе на министъра на транспорта, информационните технологии и съобщенията /2009-2011 г./ са фактор за детайлно познаване на механизмите за работа и действие на държавните административни институции и са индиректно свързани с познанията й за функциониране на оперативните програми. Опитът й в подготовката, управлението и реализирането на проекти по европейските предприсъединителни програми, оперативните програми 2007-2013 г. , билатералното сътрудничество и други донорски програми е основно като независим консултант и като директор на „Смарт Консултинг груп” ЕООД /2006-2009 г/. В периода 2014-2016 г. Мария Маркова е медиен съветник на заместник-министъра на икономиката и медиен консултант на Националното сдружение на общините в Република България.

 

Ирина Керемидчиева е консултант в „А1 Комюникейшънс“ ЕООД по връзките с медиите. Тя е журналист от кариерата, възпитаник на Факултета по журналистика. Притежава повече от 20 години опит като парламентарен репортер и редактор в икономическия екип на Българската национална телевизия, кореспондент на Швейцарското национално радио, в. „24 часа“, сътрудник на бюрото за Източна Европа на в. „Ла Бангуардия“, основател на бизнес социалната мрежа „Клуб Предприемач“. Ирина Керемидчиева ще подготви най-подходящия медиен план, ще осигури най-адекватните медийни изяви и ще създаде най-позитивното медийно присъствие на всеки.

 

Цвета Диманова е акаунт мениджъра, който първи ще ви посрещне в офиса или ще говори с вас по телефона. Тя ще се погрижи да се чувствате уютно и комфортно в нашия офис и докато работим заедно. Цвета познава тънкостите на работата с клиенти, тъй като е била офис-мениджър в асоциация „Банка на годината“,както и във вестник „Пари“.

 

Таня Петрова и Георги Пенев са нашите експерти по финанси и човешки ресурси. Притежават значителен опит и ще ви предложат най-оптималния вариант за бюджета на вашия проект, както и за хората, с които да работите. Зад гърба им са тежки проекти в сферата на стротелството и инфраструктурата, както и управлението на хора в големи бкомпании.